Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
13.9°C19.0°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.4°C
5 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.7°C
1 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C14.1°C
0 BF 94%
Γιώργος Τράγκας / «Ξέχασε» να δηλώσει 30 εκατ. ευρώ η Μαρία Καρρά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργος Τράγκας / «Ξέχασε» να δηλώσει 30 εκατ. ευρώ η Μαρία Καρρά

ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΡΡΑ
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ξανά στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μπαίνει η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες διενεργείται έρευνα από τον εισαγγελέα πόθεν έσχες, μετά από την έρευνα της Αρχής Ξεπλύματος, η οποία διαπίστωσε ότι, επί 10 χρόνια υπέβαλλε ανακριβές πόθεν έσχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα εισοδήματα για τα ανακριβή πόθεν έσχες ανέρχονται σε περιουσιακά στοιχεία 30 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την έρευνα, η Μαρία Καρρά φέρεται ότι, επί πέντε χρόνια υπέβαλλε ανακριβές πόθεν έσχες και επί άλλα πέντε χρόνια δεν υπέβαλλε καθόλου πόθεν έσχες, καθώς ως δημοσιογράφος ανήκει στις κατηγορίες των φορολογουμένων που έχουν υποχρέωση υποβολής.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί διάταξη του προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Ενέργειες Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με βάση την οποία δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του ζεύγους Τράγκα.

Το πόρισμα της Αρχής διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα που διενεργεί έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί ποινικό αδίκημα.

Το πόρισμα, περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας εκατομμυρίων και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πλήρως τεκμηριωμένο με σειρά στοιχείων, τα οποία είναι επιβαρυντικά για την Μαρία Καρρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL