Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
21.3°C26.2°C
3 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
22.5°C26.4°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
20.4°C25.0°C
1 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.7°C23.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
27 °C
26.9°C26.9°C
2 BF 44%
ΕΡΤ / Τεράστια μπηχτή του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά – «Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί…»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΡΤ / Τεράστια μπηχτή του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά – «Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί…»

μπασκετ - νίκος παππας
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΤ, και μιλώντας για την πορεία του στο μπάσκετ αποκάλυψε και μία σειρά από κοινωνικές του δράσεις.

Μία από αυτές ήταν η συμβολή του στη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου με αξιοθαύμαστη σεμνότητα περιέγραψε τις κινήσεις του μέχρι αυτό να φτιαχτεί και να το χαίρονται οι κρατούμενοι των φυλακών.

Στη περιγραφή του σημείωσε ότι εκείνη την περίοδο, βρίσκονταν υπό κράτηση και φίλοι του αλλά και στις ελλείψεις των καταστημάτων κράτησης.

Η τοποθέτηση του μπασκετμπολίστα κέντρισε το ενδιαφέρον του δημοσιογράφου και τον ρώτησε αν οι φίλοι του ήταν κατηγορούμενοι για οικονομικά εγκλήματα.

Ο Νίκος Παππάς  απάντησε πως «οι φίλοι μου ήταν κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές επιθέσεις, οργανώσεις κλπ. Είμαστε και στην ΕΡΤ. Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί…».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν είναι αγχωμένος, με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε πως «εγώ δεν αγχώθηκα. Εσείς μήπως αγχώνεστε. Εγώ θα φύγω, εσείς θα μείνετε. Το λέω γιατί υπάρχει γενικότερα μία λογοκρισία και δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση» αφήνοντας σαφείς αιχμές για τα περιστατικά λογοκρισίας που κατά καιρούς κατηγορείται η κρατική τηλεόραση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL