Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.4°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.9°C20.3°C
3 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C20.4°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.4°C19.6°C
1 BF 42%
Πάτρα / Αισιοδοξία για την υγεία του 6χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάτρα / Αισιοδοξία για την υγεία του 6χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ

ΚΑΡΤ ΑΓΩΝΕΣ
Φωτ Αρχείου:EUROKINISSI

Καλύτερη είναι η εικόνα της υγείας του 6χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Κυριακής σε αγώνα καρτ στο κέντρο της Πάτρας, όταν ένα από τα οχήματα έπεσε με δύναμη πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην οδό Μαιζώνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίου, Δημήτρης Μπάκος, χαρακτήρισε «θετικά» τα ευρήματα που προέκυψαν από τον νευρολογικό έλεγχο που έγινε στον 6χρονο

Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου με τους γιατρούς να αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας του.

«Αύριο θα γίνει μαγνητική και θα εκτιμήσουμε την πορεία της αποσωλήνωσης εκ νέου. Τα ευρήματα του νευρολογικού προφίλ του παιδιού κατά τον έλεγχο είναι όλα θετικά» ανέφερε ο Δ. Μπάκος, μιλώντας στο thebest.gr.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο μικρός υπεβλήθηκε σε εξέταση μείωση της καταστολής και καταγραφής των αντιδράσεών του εξέταση που ονομάζεται «νευρολογικό παράθυρο».

Το παιδί έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αρχικά είχε ειπωθεί ότι η προσπάθεια αφύπνισης θα γινόταν σήμερα, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL