Live τώρα    
Απώλεια / Πέθανε η Άννα Παπασημάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απώλεια / Πέθανε η Άννα Παπασημάκη

λουλούδι
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Πέθανε χθες σε ηλικία 73 ετών η Άννα Παπασημάκη. Η Άννα δίδαξε την αυθόρμητη και ειλικρινή, χωρίς υπολογισμούς, άδολη συμμετοχή στην αριστερά, στον κοινό αγώνα για την απελευθέρωση του ανθρώπου, για τον σοσιαλισμό.

Παρά την σοβαρή αρρώστια που την ταλαιπώρησε για πολλά χρόνια, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έπαψε να ρωτά, να συμμετέχει και να ενδιαφέρετε για την προοπτική των προσπαθειών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι σύντροφοι της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Ικαρίας και οι φίλοι της την αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη και εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον σύντροφό της για τόσα πολλά χρόνια και σύντροφό μας Θοδωρή και στα παιδιά της».

Η πολιτική κηδεία θα γίνει στη Ριτσώνα. «Εμείς οι Ικαριώτες θα περιμένουμε στις Ράχες να υποδεχτούμε τη στάχτη της».

Σημειώνεται ότι η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνου, να ενισχυθεί η εφημερίδα «ΑΥΓΗ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0