Live τώρα    
Βρετανία / Τεθωρακισμένα και drones στέλνει στην Ουκρανία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βρετανία / Τεθωρακισμένα και drones στέλνει στην Ουκρανία

ΤΖΟΝΣΟΝ
EPA/Jason Alden / POOL

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σήμερα, κατά τη διάρκεια της οποίας επιβεβαίωσε ότι η Βρετανία θα προμηθεύσει επιπλέον οπλισμό για να στηρίξει την άμυνα της Ουκρανίας έναντι της ρωσικής εισβολής.

«Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι η Βρετανία παρέχει επιπλέον αμυντική στρατιωτική βοήθεια, μεταξύ άλλων τεθωρακισμένα οχήματα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και αντιαρματικά όπλα», αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών, το περιεχόμενο της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του Τζόνσον

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει ότι θα στείλει άλλα 800 εκατ. δολάρια σε όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες. Αυτό το πακέτο όπλων των 800 εκατ. δολαρίων ανεβάζει σε 3,4 δισ. δολάρια το ποσό της αμερικανικής συνδρομής από τότε που ξεκίνησε η ρωσική εισβολή, δηλαδή τις 24 Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0