Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.3°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C19.9°C
3 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.5°C19.3°C
3 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 34%
Γ. Μπουτάρης: / Γ. Μπουτάρης: Επωφελής για τη Θεσσαλονίκη η θητεία της Κ. Νοτοπούλου στο ΥΜΑΘ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Μπουτάρης: / Γ. Μπουτάρης: Επωφελής για τη Θεσσαλονίκη η θητεία της Κ. Νοτοπούλου στο ΥΜΑΘ

Θεσσαλονίκη: Σε ιδιαίτερα καλό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση της υποψήφιας δημάρχου Κατερίνας Νοτοπούλου με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις τους που ακολούθησαν. Και οι δύο δήλωσαν ότι έχουν κοινές αντιλήψεις για πολλά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Θεσσαλονίκης, ενώ ο δήμαρχος χαρακτήρισε «επωφελή για την πόλη» την παρουσία της στο ΥΜΑΘ.

«Πιστεύω ότι έχουμε κοινές αντιλήψεις σε πολλά πράγματα με την Κατερίνα. Της εύχομαι καλή επιτυχία και καλή επιτυχία δεν είναι μόνο μια καλή θέση, είναι κάτι παραπάνω. Η πορεία της κ. Νοτοπούλου σε όλη τη διάρκεια που ήταν στο υπουργείο ήταν πολύ επωφελής για τον Δήμο Θεσσαλονίκης κι αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί. Από εκεί και πέρα, αν καταφέρει και βγει δήμαρχος, που της το εύχομαι, πιστεύω ότι θα προχωρήσει πολύ το έργο που ξεκινήσαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε ότι «ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη. Έδωσε μια μάχη, απάλλαξε την πόλη από το σκοτάδι και σε όλη αυτή την προσπάθεια από τις θέσεις που ήμασταν βάλαμε πλάτη». Εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι «θα είμαστε μαζί στην προσπάθειά μας να μην επανέλθουν στη διοίκηση του δήμου άνθρωποι που θέλουν τα συμφέροντα να ξανακάνουν 'πάρτι', όπως και ότι ο σημερινός δήμαρχος θα είναι αρωγός στην επόμενη προοδευτική διοίκηση του δήμου. «Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με τον Γιάννη Μπουτάρη και σ' αυτό δουλέψαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, η Θεσσαλονίκη να γίνει ένα κέντρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτό σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει μητροπολιτικό χαρακτήρα στις συγκοινωνίες, στη διαχείριση των απορριμμάτων, στο νερό, που είναι και το μεγάλο στοίχημα της επόμενης περιόδου» επισήμανε η υποψήφια με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Η Κ. Νοτοπούλου μίλησε, τέλος, για μια Θεσσαλονίκη πράσινη, καθαρή, ανεκτική στο διαφορετικό. «Το gay pride δεν είναι το μίασμα ή το ενοχλητικό ζήτημα στην πόλη, αλλά είναι ένα στοίχημα βαθιά δικαιωματικό για μια Θεσσαλονίκη για όλους τους πολίτες» σχολίασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL