Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ροκ και άλλα... καινά δαιμόνια!

RIVER PARTY 2019

Το River Party, το παλαιότερο ελληνικό μουσικό φεστιβάλ ανοιχτού χώρου, συμπληρώνει φέτος σαράντα ένα (!) χρόνια πραγματοποίησής του, πάντα στο Νεστόριο Καστοριάς και στις όχθες του Αλιάκμονα και το εορτάζει με ένα πρόγραμμα που οι διοργανωτές του αποκαλούν «επιστροφή στις ρίζες του». Πράγματι παρατηρώντας κανείς το πρόγραμμα του River Party 2019 που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου σε τρεις διαφορετικές σκηνές βλέπει ότι -με δύο μόνον εξαιρέσεις, ενώ αντίστοιχα μία και μοναδική είναι η γυναικεία συμμετοχή!- απουσιάζουν εντελώς το λόγιο και το λαϊκό τραγούδι και αντίστοιχα επικεντρώνεται στο rock, το hip-hop και άλλα σύγχρονα ιδιώματα.

Πιο συγκεκριμένα το ξεκίνημα την Τετάρτη 31 Ιουλίου θα γίνει με πολύ hip-hop, Κακό Συναπάντημα, Chinese Man και Active Member. Την Πέμπτη 1 Αυγούστου VIC και Locomondo στη River, Baildsa και Ρόδες United στην Paradise και Banksters και Bliss στην Tequila Stage. Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, Στέλιος Σαλβαδώρ Μωρά Στην Φωτιά, Planet Of Zeus και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη River, Λευκή Συμφωνία και Panx Romana στην Paradise και Ταφ Λάθος και Μπέλαφον στην Tequila Stage. Το Σάββατο 3 Αυγούστου Nightstalker, Γιάννης Αγγελάκας +100ο C, Απροσάρμοστοι + Σταμάτης Μορφονιός και Παύλος Παυλίδης + B Movies στην River και Leon Of Athens και Joey στην Paradise Stage. Τέλος την Κυριακή 4 Αυγούστου Πυξ Λαξ και Μαρίζα Ρίζου στη River, Fundracar και Εισβολέας στην Paradise και Δημήτρης Μυστακίδης και Λάργκο στην Tequila Stage. Όσοι και όσες λοιπόν αποφασίσουν να περάσουν όλες ή κάποιες από αυτές τις ημέρες ψηλά στο βουνό και δίπλα στον δροσερό ποταμό σίγουρα θα ακούσουν πολλή, καλή αλλά και... δυνατή μουσική!

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο