Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρόταση Youtube: Carl Clauberg - Notorious Nazi Doctor

Οι γυναίκες του Μπλοκ 10 χρησιμοποιήθηκαν από τον Καρλ Κλάουμπεργκ ως πειραματόζωα όχι μόνο σε επώδυνα πειράματα στείρωσης. Όσες επιβίωναν τις κρατούσαν ζωντανές, αφενός για να παρακολουθούνται η εξέλιξη και οι συνέπειες της έρευνας και αφετέρου για να χρησιμοποιηθούν οι ανθεκτικότεροι, αλλά ήδη καταπονεμένοι οργανισμοί τους σε σειρές και άλλων πειραματικών σκοπών.

Μικροβιολογικά, γενετικά, ψυχιατρικά, βιοχημικά, φαρμακευτικά προγράμματα, η διοχέτευση στρεπτοκοκκικών βακτηρίων, δοκιμές εμβολίων καθώς και της συμβατότητας διαφορετικών ομάδων αίματος κ.ά. εφαρμόστηκαν στις αιχμάλωτες σε αγαστή συνεργασία του Ινστιτούτου Υγιεινής των Ες-Ες με τις εταιρείες. Η Έλι Μπέσερ δέχθηκε 156 τσιμπήματα σύριγγας στο στήθος και στην πλάτη της και, αφού την άφησαν για αποθεραπεία τέσσερις εβδομάδες, μετά δέχθηκε εκατοντάδες ενέσεις, όπως επιβεβαιώνει η συγκρατούμενή της Γκέρντα Μιούλερ. Ήταν μία από τις πολλές γυναίκες που έστελνε ο Κλάουμπεργκ στον Χανς Μιουνχ.

Ας σημειωθεί ότι η Siemens και η IG Farben-Bayer διατηρούσαν εργοστασιακές μονάδες μέσα στον χώρο του Άουσβιτς. Η τελευταία, εκτός από το μεγάλο εύρος βιοχημικών πειραμάτων που πραγματοποιούσε στο στρατόπεδο, διέθεσε το αέριο Zyclon B με το οποίο εκτελέστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων στα κρεματόρια. Στο παρακάτω σύντομο βίντεο μπορείτε να δείτε κάποιες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο γιατρό:

 

https://www.youtube.com/watch?v=do2QsgtzH_Q

 

Έφη Ασημακοπούλου

Ιστορικός των Επιστημών

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Χάος

Τώρα δεν υπάρχουν οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για μηδενική ανοχή στην ανομία και πάταξη των «μπαχαλάκηδων». Τώρα δεν υπάρχει πουθενά ο Μ. Βορίδης να μας εξηγήσει «γλυκά» ότι η επιβολή της νομιμότητας χρειάζεται εξαναγκασμό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις