Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Α. Σταμπουλή: Όσο και να προσπαθεί η ΝΔ, οι αντιδράσεις για τις Πρέσπες φθίνουν (Video)

«Η δική μας Μακεδονία δεν απειλείται από κανένα, οι παραπλανημένοι καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν κανέναν πραγματικό λόγο να διαμαρτύρονται»

Η επίθεση ήταν από ακραία στοιχεία που φώναζαν «αλήτες, προδότες, πολιτικοί» αναφέρει η βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπουλή.

Όπως είπε μιλώντας στο Open Beyond, «όσο και να προσπαθεί η αξιωματική αντιπολίτευση να καρπωθεί τη δυσαρέσκεια, ο κόσμος σιγά σιγά καταλαβαίνει επί της ουσίας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έχει μόνο οφέλη για τη χώρα. Η δική μας Μακεδονία δεν απειλείται από κανένα, οι παραπλανημένοι καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν κανέναν πραγματικό λόγο να διαμαρτύρονται».

Η Αφρ. Σταμπουλή σημείωσε ότι οι διαμαρτυρίες προέρχονται από παραπλανημένους οι οποίοι σιγά σιγά καταλαβαίνουν ότι δεν είναι πρόβλημα για τη χώρα η Συμφωνία των Πρεσπών, μέχρι κάποιους που είτε είναι φανατικοί είτε επιδιώκουν μικροπολιτικά συμφέροντα.

Τέλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι παρά τις δημόσιες δηλώσεις της ΝΔ, είναι κοινή αίσθηση ότι υπογείως δεν αποκλείεται να τροφοδοτεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Αφρ. Σταμπουλή: Όσοι προωθούν μισαλλοδοξίες, προσβάλλουν το πνεύμα της Ελληνικής Επανάστασης

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τα ψέματα κάποτε τελειώνουν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπλήρωσε 100 μέρες. Ο απολογισμός είναι μια πολιτική fast track, που έχει στόχο βασικά τρεις στόχους. Την παλινόρθωση του παλαιοκομματισμού, την εξυπηρέτηση κάθε είδους συμφερόντων και την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο