Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι”

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

“Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν διώχνουμε ποτέ κανέναν αλλά ούτε κρατάμε και κανέναν με το ζόρι”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα Τατσόπουλου.

"Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν διώχνουμε ποτέ κανέναν αλλά ούτε κρατάμε και κανέναν με το ζόρι": Με τη φράση αυτή ο Αλέξης Τσίπρας συμπύκνωσε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκλειστικό θέμα τη συμπεριφορά του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση του προεδρείου της Κ.Ο., η οποία θα αποδοκιμάζει τον Π. Τατσόπουλο. Την Τετάρτη, τέλος, στην προγραμματισμένη εδώ και ημέρες συνεδρίαση της Κ.Ο. με θέμα το νέο κανονισμό λειτουργίας της, αναμένεται να τεθεί επίσης το θέμα Τατσόπουλου.

Στη συνεδρίαση δεν παρέστη ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος όμως κατά πληροφορίες ενδέχεται να έχει συνάντηση με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις