Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρ. Αλεξιάδης: Το προσφυγικό δεν αντιμετωπίζεται με ακροδεξιά ρητορεία (Video)

«Δεν μπορούμε να στήσουμε ούτε πολυβόλα στα σύνορα, ούτε να τους πάμε στα ξερονήσια όπως λένε στελέχη της ΝΔ»

«Το προσφυγικό δεν αντιμετωπίζεται με ακροδεξιά ρητορεία και με λογική φοβίας όπως πάνε να καλλιεργήσουν ορισμένοι. Αντιμετωπίζεται με εθνικό διάλογο που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής» δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond, «είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να στήσουμε ούτε πολυβόλα στα σύνορα, ούτε να τους πάμε στα ξερονήσια όπως λένε στελέχη της ΝΔ».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε την υποκρισία ορισμένων, καθώς τόνισε ότι η χριστιανική θρησκεία έχει συγκεκριμένη θέση για τον ξένο και τον πρόσφυγα. «Δεν μπορούν κάποιοι να πηγαίνουν στην εκκλησία και την ίδια στιγμή να ξεχνούν τη στοιχειώδη χριστιανική αναγκαιότητα του να υπάρχει αλληλεγγύη σε δυστυχισμένους ανθρώπους».

«Επειδή κατάγομαι από προσφυγική οικογένεια και έχω καταλάβει από διηγήσεις των παππούδων μου τι σημαίνει προσφυγιά, καλό είναι κάποια στιγμή να θυμηθεί η ελληνική κοινωνία τι έκαναν κάποιοι ελληναράδες το 22’ όταν ήρθαν οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία στην Ελλάδα» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Τρ. Αλεξιάδης.

«Το προσφυγικό, το θέμα του νόμου και της τάξης, το ασφαλιστικό και το φορολογικό είναι τα μεγάλα κεφάλαια που ο πολίτης καταλαβαίνει ότι τα προεκλογικά πυροτεχνήματα έχουν πλέον σβήσει και έρχεται μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα» υπογράμμισε.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις