Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σχολεία υπό κατάρρευση

Την ώρα που η «υπεύθυνη» κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο τα πανεπιστήμια, σχολεία καταρρέουν υπό το βάρος της εγκατάλειψης βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή μαθητών...

Πριν λίγες βδομάδες οι σοβάδες που έπεσαν στο Γυμνάσιο της Παροικιάς της Πάρου αποκάλυψαν ότι το κτίριο είναι επικίνδυνο και απαγορεύεται ακόμα και ο προαυλισμός των μαθητών. Τη Δευτέρα ακόμα ένα περιστατικό, με τραυματισμό αυτή τη φορά, ήρθε να επιβεβαιώσει το κλίμα εγκατάλειψης στο χώρο των σχολικών κτηρίων.
Μαθητής τραυματίστηκε από πτώση σοβάδων σε τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης στη Σύρο ενώ στο σχολείο παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα συντήρησης και κρίνονται απαραίτητες άμεσες παρεμβάσεις.
Ο μαθητής τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ενώ η διεύθυνση του σχολείου και οι γονείς ενημέρωσαν σχετικά τη διοίκηση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη διαμαρτυρία τους για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο.
Νωρίς το πρωί της Τρίτης, μετέβη στη σχολική μονάδα κλιμάκιο του Δήμου και ο αρμόδιος εργολάβος που έχει αναλάβει τις συντηρήσεις των σχολείων για να κάνουν αυτοψία.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις