Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.4°C17.6°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.1°C14.9°C
1 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C10.7°C
0 BF 81%
Νέα αρχή για το "Έθνος"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα αρχή για το "Έθνος"

Νέα αρχή για το «Έθνος», μετά την απομάκρυνση της διευθυντικής του ομάδας, αλλά και συνεργασίες που τονώνουν την ύλη του. Στόχος, όπως είχε γίνει γνωστό προ ημερών, η αλληλεπίδραση και οι συνέργειες με το ηλεκτρονικό ethnos.gr., καθώς πιστεύεται ότι θα δώσει νέα ώθηση στην εφημερίδα και στον όμιλο συνολικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εφημερίδα, στόχος των αλλαγών στην κορυφή της πυραμίδας είναι «να καταστήσει το σύνολο των μέσων του πιο ανταγωνιστικά και ισχυρά, στη σημερινή ψηφιακή εποχή». Για τον σκοπό αυτόν, το "Έθνος" «προχωρά στην υλοποίηση ενός πλάνου εσωτερικής αναδιάρθρωσης και ταυτόχρονης ανάπτυξης με ατμομηχανή τη νεότερη γενιά του». Οι αλλαγές αφορούν την καθημερινή έκδοση, την κυριακάτικη και την ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνεται ότι: α) Διευθυντής σύνταξης του ethnos.gr αναλαμβάνει ο Άρης Λαούδης. β) Διευθυντής έκδοσης του "Έθνους" αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα αρχισυντάκτης έκδοσης Σπύρος Αλεξίου. γ) Διευθυντής σύνταξης του «Έθνος της Κυριακής» αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αρχισυντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ Λευτέρης Μπιντέλας. δ) Ο υπεύθυνος ύλης Στράτος Ταφλαμπάς αναβαθμίζεται σε αρχισυντάκτη ύλης. ε) Αρχισυντάκτης του οικονομικού και της "Ημερησίας" παραμένει ο Κώστας Αντωνάκος. στ) Αρχισυντάκτης του TV Έθνος παραμένει ο Θανάσης Γαλήνας. ζ) Εκδότης και διευθυντής παραμένει ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου.

Τα νέα στελέχη αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητές τους από την προσεχή Κυριακή. Σημειώνεται ότι τις θέσεις ευθύνης είχαν στον παρελθόν ως διευθυντές σύνταξης ο Αντώνης Σκυλλάκος, ο Βαγγέλης Δεληπέτρος, ο Στέφανος Τζανάκης και ο Κώστας Κυριακόπουλος, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το "Έθνος" την περασμένη Δευτέρα.

Παράλληλα με την τοποθέτηση νέας διευθυντικής ομάδας, πληροφορίες αναφέρουν ότι το "Έθνος" συζητά την ενίσχυση της καθημερινής του έκδοσης με επιπλέον ύλη, μία επιπλέον εφημερίδα! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ώστε να κυκλοφορεί μαζί με την αθλητική εφημερίδα "Sportday".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL