Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  «Μέτωπο» με τους σκιτσογράφους ανοίγει η κυβέρνηση. Με ανακοίνωση χαρακτηρίζει ως χυδαιότητα δύο σκίτσα του Γιάννη Δεμερτζόγλου, ενός από τους πιο διεισδυτικούς σκιτσογράφους της χώρας, που...

 

«Μέτωπο» με τους σκιτσογράφους ανοίγει η κυβέρνηση. Με ανακοίνωση χαρακτηρίζει ως χυδαιότητα δύο σκίτσα του Γιάννη Δεμερτζόγλου, ενός από τους πιο διεισδυτικούς σκιτσογράφους της χώρας, που δημοσίευσε ο Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr. Το ένα σκίτσο καυτηριάζει τη μη διεξαγωγή τεστ για τον Covid-19 και το δεύτερο τα μέτρα της κυβέρνησης που οδηγούν σε περικοπή 50% των μισθών. Από επικοινωνιακής πλευράς, καλύτερα να τα βάζεις με τον Κούλογλου και τον Δεμερτζόγλου, παρά να υποχρεωθείς να δώσεις απαντήσεις για όλα αυτά... «Η μπάλα στην εξέδρα» ονομάζεται.

Σκίζει η ΕΡΤ με τις λειτουργίες Μια κοινωνική ανάγκη πολλών ανθρώπων, την παρακολούθηση της θείας λειτουργίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ικανοποιούν η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1 και ο Alpha τις τελευταίες ημέρες. Η ΕΡΤ όμως φαίνεται ότι μαζεύει τους περισσότερους πιστούς. Η λειτουργία την ημέρα του Ευαγγελισμού, το πρωί 8 - 10.15 π.μ., συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον και έφτασε να ξεπεράσει σε μια δεδομένη ώρα το μερίδιο 15%, όταν το συνολικό μερίδιο της ΕΡΤ κυμαίνεται γύρω στο 6%.

Εν τω μεταξύ, και ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας σήμερα το απόγευμα για την ακολουθία των Χαιρετισμών, ώρα 4.15 - 5.15 μ.μ., και την Κυριακή το πρωί 7.45 - 9.30 μ.μ.

Μήνυμα του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου θα μεταδώσει η ΕΡΤ2 λίγο πριν από την έναρξη των Δ’ Χαιρετισμών το απόγευμα σήμερα, ώρα 6.45 μ.μ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις