Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Μ.Αραβαντινός: Από τις πολύ λίγες φορές που μια κυβέρνηση «πανηγυρίζει» για τη βία των ΜΑΤ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μ.Αραβαντινός: Από τις πολύ λίγες φορές που μια κυβέρνηση «πανηγυρίζει» για τη βία των ΜΑΤ (Video)

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τις δυνάμεις των ΜΑΤ να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Είναι όμως η μία από τις πολύ λίγες φορές που βλέπουμε μια κυβέρνηση να πανηγυρίζει που τα ΜΑΤ λειτουργούν έτσι», δήλωσε ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε από τα ΜΑΤ, την ημέρα του Πολυτεχνείου στα Εξάρχεια.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Kontra Chanel πρόσθεσε ότι «όπως η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τις επιτυχημένες δράσεις της αστυνομίας, θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη και για τις βίαιες δράσεις της στα στενά των Εξαρχείων».

https://www.youtube.com/embed/1EDZTDBun10

Παράλληλα, ο Μ.Αραβαντινός δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «καταγράφηκε σε βίντεο, άνδρες των ΜΑΤ να δέρνουν κόσμο αδιακρίτως και δεν είναι η πρώτη φορά».

Τέλος, απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ, Κ.Μπογδάνο, υπογράμμισε ότι «προσπαθείτε επανειλημμένως να συνδέσετε την πιθανή παραβατικότητα κάποιων με το γεγονός ότι τα ΜΑΤ έδερναν αδιακρίτως όποιων περνούσε δίπλα τους».

Ακόμη αναφερόμενος στους συλληφθέντες της ημέρας του Πολυτεχνείου δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «κατέληξαν στον εισαγγελέα με βαρύτατα κακουργήματα και ο εισαγγελέας υποβάθμισε τα κακουργήματα σε πλημμελήματα, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι οι πράξεις τις οποίες θέλησε η αστυνομία να τους αποδώσει, ο εισαγγελέας δεν μπόρεσε να τις στοιχειοθετήσει ποτέ».

Τέλος ο Μ.Αραβαντινός αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη καταγγελία από ομάδα δικηγόρων το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στη ΓΑΔΑ οι οποίοι κατήγγειλαν συγκεκριμένη διμοιρία και «το αρχηγείο της αστυνομίας το συγκάλυψε».

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ κατά δημοσιογράφου στα Εξάρχεια (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL