Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.6°C18.7°C
1 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.3°C16.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.7°C16.6°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C16.8°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.5°C
2 BF 71%
Μύλος...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μύλος...

Σε πολυπαραγοντική εξίσωση εξελίσσεται η πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. Η γαλάζια ηγεσία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει στη Μαριέττα Γιαννάκου να τεθεί επικεφαλής της λίστας καθώς -σύμφωνα με την Πειραιώς- "έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και φιλελεύθερο προσανατολισμό, ενώ πρωτοστάτησε στην προσπάθεια για δομικές μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Παιδείας".

Σημειώνεται πως πολλές πιθανότητες για τη θέση του επικεφαλής του Επικρατείας συγκεντρώνει και ο Πάνος Πικραμμένος. Στο ηγετικό επιτελείο της Ν.Δ. υπάρχουν ωστόσο και οι σκέψεις ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ να προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Στον τρίτο όροφο των κεντρικών γραφείων της Ν.Δ. όμως συνυπολογίζουν και τις φωνές εντός του κόμματος, όπως αυτές των Ν. Κακλαμάνη και Ευ. Μεϊμαράκη, που ζητούν την ανανέωση της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου. Παράλληλα,στην Οδό Πειραιώς δεν επιθυμούν να προκληθεί δυσαρέσκεια στο "καραμανλικό" περιβάλλον μέσα από ένα πιθανό άδειασμα του κ. Παυλόπουλου! Από τη στιγμή δε που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να... μιλήσει σε εκδήλωση για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Μύλος... Πάντως με μεγαλύτερη σιγουριά οι “γαλάζιες” πηγές διαμηνύουν ότι τη δεύτερη και τρίτη θέση στη λίστα θα καταλάβουν ο σύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο καθηγητής Γιώργος Γεραπετρίτης...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL