Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αφαιρούν την ανάγκη του εφοριακού...

Eurokinissi

Μια μέρα αφότου ο Κυρ. Μητσοτάκης έστειλε με περισσή σαφήνεια το μήνυμα ότι ο ίδιος δεν στέλνει το ΣΔΟΕ "και το κράτος δεν πρέπει να στέλνει, αλλά πρέπει να δείχνει μια μεγάλη κατανόηση στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με πολύ αυξημένο κόστος" βγήκε στον "Alpha 989" ο Χ. Θεοχάρης, γ.γ. Δημοσίων Εσόδων στο υπουργείο Οικονομικών από το 2013 έως τον Ιούνιο 2014, και συμπλήρωσε στην αρχηγική τοποθέτηση, που διαφαίνεται ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία, ούτε γκάφα: "Δεν μπορεί να είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις κατασχέσεις και τις δεσμεύσεις, οι οποίες παίρνουν άνθρωπο που έχει οικονομική δυσχέρεια, τον πετάνε εκτός τραπεζικού συστήματος, τον βάζουν στα μετρητά και άρα τον κάνουν φοροφυγά".

Έτσι, αφού εμφανίστηκε φιλολαϊκός πολιτικός, που εντέχνως συνδέει τους ελέγχους με τις ανάλγητες κατασχέσεις, ο βουλευτής του Ποταμιού, που σε μια μέρα ξέχασε τη Συμφωνία των Πρεσπών για να πάει στη Ν.Δ., φρόντισε να επικαλεστεί την καινοτομία: "Το δεύτερο είναι να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία, όπως η ηλεκτρονική τιμολόγηση, οι συναλλαγές να γίνονται ηλεκτρονικά. Όλα αυτά αφαιρούν την ανάγκη του εφοριακού να πηγαίνει στην επιχείρηση, πιάνουν τη φοροδιαφυγή οριζόντια" είπε ο κ. Θεοχάρης αγχώνοντας τους εφοριακούς όλου του τεχνολογικά προηγμένου δυτικού κόσμου, που βλέπουν τις θέσεις τους να χάνονται...

Λ.Τ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο