Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κορυφαία στιγμή στο Gazarte: Ο "Υποχθόνιος" εξηγεί στον Αλ. Τσίπρα τι σημαίνει "Mama?" (Video)

Μια χαλαρή βραδιά είχε την ευκαιρία να περάσει χθες ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρα συντροφιά με τους καλλιτέχνες, διανοούμενους και ανθρώπους του πολιτισμού στο Gazarte που διοργάνωσε το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ.

Κορυφαία στιγμή της χθεσινής εκδήλωσης του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν ο ένας εκ των ράπερ που συμμετέχουν στο τραγούδι, ο Υποχθόνιος ή «Ύπο» εξήγησε στον Πρωθυπουργό, τι σημαίνει το «Mama?».

«Το μαμά που άκουσες είναι… οικογενειοκρατία. Το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος», εξήγησε ο «Ύπο» στον Αλέξη Τσίπρα. Ο «Ύπο» πόσταρε την συνάντηση στο Instagram ενώ ανέβασε stories με την περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, αλλά και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη.

Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τη βραδιά, λέγοντας πως «πρέπει να χτίσουμε μια νέα σχέση με την κοινωνία βασισμένη πάνω στη δική μας αντίληψη για τη γνώση και τον πολιτισμό. Η πρόσβαση στον πολιτισμό και στην γνώση πρέπει να είναι για όλους και όχι για λίγους. Χαιρετισμός σε εκδήλωση του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ με διανοούμενους και καλλιτέχνες».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πρέπει να χτίσουμε μια νέα σχέση με την κοινωνία βασισμένη πάνω στη δική μας αντίληψη για τη γνώση και τον πολιτισμό. Η πρόσβαση στον πολιτισμό και στην γνώση πρέπει να είναι για όλους και όχι για λίγους. Χαιρετισμός σε εκδήλωση του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ με διανοούμενους και καλλιτέχνες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras

) στις

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις