Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δικαίωση και θερμή υποδοχή

Eurokinissi

Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο περιστύλιο της Βουλής μετά την ψήφιση της ρύθμισης για τις συντάξεις χηρείας. Δεκάδες γυναίκες από τον σύλλογο συζύγων θανόντων ΑΞΙΑ συναντήθηκαν με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου που έβγαινε από τη Βουλή. Κυριολεκτικά έπεσαν πάνω της με αγκαλιές και φιλιά.

"Σε ευχαριστούμε που ασχολήθηκες με εμάς. Σε ευχαριστούμε που έδωσες λύσεις στο πρόβλημά μας" της έλεγαν. Η υπουργός ευχαριστούσε και δεν χάλασε κανένα χατίρι σε όσες -και ήταν πολλές- ζήτησαν μια φωτογραφία μαζί της.

Σημειώνεται ότι περίπου τριάντα γυναίκες είχαν έρθει και την Τρίτη στη Βουλή κρατώντας λουλούδια. Μάλιστα, δεν είχαν άδεια και έδωσε ειδική εντολή ο φρούραρχος Κώστας Κυριαζόπουλος για να εισέλθει αντιπροσωπεία τους στα θεωρεία και να παρακολουθήσουν τη συζήτηση στην Ολομέλεια.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις