Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.5°C17.6°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
12 °C
10.8°C13.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.9°C15.5°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C17.5°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.0°C
0 BF 81%
Με δικαιολογημένη απουσία Καμμένου / Η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου στο υπουργικό συμβούλιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με δικαιολογημένη απουσία Καμμένου / Η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου στο υπουργικό συμβούλιο

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης εν όψει του νέου έτους θα συζητήσει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει στη Βουλή, λίγο μετά την ψήφιση του πρώτου μεταμνημονιακού προϋπολογισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τα μέλη της κυβέρνησης να επιταχυνθεί η εφαρμογή του κυβερνητικού έργου και των νομοσχεδίων που είναι έτοιμα να προχωρήσουν.

Ταυτόχρονα, στη βάση όσων ανέφερε χθες στη Βουλή, ο Αλ. Τσίπρας θα δώσει τον οδικό χάρτη και τις κατευθυντήριες γραμμές για τα επόμενα βήματα και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Από τη συνεδρίαση θα απουσιάσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δικαιολογημένα, καθώς, όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει από νωρίς χθες, θα βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τους επιτελάρχες του Στρατού Ξηράς και του Ναυτικού. "Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό" ανέφερε μέσω Twitter ο Π. Καμμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL