Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.4°C17.6°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.1°C14.9°C
1 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C10.7°C
0 BF 81%
Ξίδι αντί ούζου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξίδι αντί ούζου

Όταν ξεκίνησαν τα αναπτυξιακά συνέδρια για καθεμία από τις Περιφέρειες της Ελλάδας, η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαίτησαν από τα κομματικά στελέχη να μη συμμετέχουν σε αυτά. Η προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς.

Όμως έξις δευτέρα φύσις για την καλομαθημένη ηγεσία της Ν.Δ., η οποία δεν μαθαίνει από τα παθήματά της. Δεκατέσσερα συνέδρια μετά, η ΝΔ συνεχίζει να επιχειρεί να εμποδίσει τη διεξαγωγή τους. Στο στόχαστρο τώρα βρέθηκε το συνέδριο για το Βόρειο Αιγαίο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, άλλοι τέσσερις βουλευτές (Σοφία Βούλτεψη, Μάνος Κόνσολας, Ιάσονας Φωτήλας, Χαράλαμπος Αθανασίου) επισκέφθηκαν τη Λέσβο με αφορμή το προσφυγικό - πρόκειται για την επίσκεψη που έγινε γνωστή ως “τρόμος στον αέρα για τη Σ. Βούλτεψη” όταν η βουλευτής αντίκρισε στο αεροπλάνο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνουν στη Λέσβο για να προετοιμάσουν το συνέδριο με ανοιχτά πουκάμισα, τσάντες στον ώμο και γενικώς... ακομβίωτοι.

Παράγοντες της Λέσβου λένε ότι στις συναντήσεις που ειχαν με τοπικούς φορείς φάνηκε ότι κρυφός πόθος των βουλευτών της Ν.Δ. ήταν να μην υπάρξει συμμετοχή στο συνέδριο. Αξιοποιήθηκε μάλιστα και η “κοινωνική πίεση” από ακραίους δεξιούς της Ν.Δ. και χρυσαυγίτες για το προσφυγικό.

Άδικος κόπος. Η περιφερειάχης Χριστιάνα Καλογήρου και ο δήμαρχος Σπύρος Γαληνός ανακοίνωσαν ότι θα συμμετέχουν στο περιφερειακό συνέδριο. Αντί του ούζου, ξίδι για τη Ν.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL