Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ικανοποιημένη με τα λίγα

"Θέλω να δηλώσω την ικανοποίησή μου, γιατί πολλά από αυτά που συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό τα έχει κάνει αποδεκτά και προχωρούν", είπε η Φ. Γεννηματά μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη. Είναι εμφανές ότι έχει επιλέξει σε αυτή τη συγκυρία να διατυπώνει μια μετριοπαθή κριτική προς την κυβέρνηση για τα μέτρα που λαμβάνει. Προφανώς εκτιμά ότι σ’ αυτή την περίοδο κρίσης ευνοείται (πολιτικά) μια ήπια στάση και έτσι θέλει να εμφανίζει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ως μέρος της λύσης.

Προφανώς και χρειάζεται ψυχραιμία από τα κόμματα και συνεννόηση. Όμως προφανώς χρειάζεται και να αναδεικνύονται και τα διάφορα “κόλπα” της (συγκεκριμένης) κυβέρνησης στα εργασιακά, μέσα από ημίμετρα ή ευθείες αποφάσεις καταφανώς ελλιπείς και προβληματικές. Ειδικά στον τομέα των εργασιακών, πάντα το ΚΙΝ.ΑΛΛ. είχε εξειδικευμένες προτάσεις... Καλύτερα η Φ. Γεννηματά να κάνει περισσότερες κριτικές υποδείξεις και ας χρειαστεί μετά να δηλώσει τη δυσαρέσκειά της που δεν έγιναν αποδεκτές από τον Κυρ. Μητσοτάκη...

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις