Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ενοχλήθηκαν από κοινού

«Τ’ άκουσε» τόσο από τη Ν.Δ., όσο κι από το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο Νικήτας Κακλαμάνης γιατί επέτρεψε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο να τοποθετηθεί για την αστυνομική καταστολή σε Λέσβο και Χίο. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τον λόγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση για το ασφαλιστικό και η επιλογή του προεδρεύοντος αντιπροέδρου της Βουλής να επιτρέψει μια σύντομη συζήτηση για το ζήτημα ενόχλησε τη Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛΛ.

«Έρχεστε εδώ σήμερα και με την ανοχή του Προεδρείου ανοίγετε ένα θέμα» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σπήλιος Λιβανός, ενώ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για «θεσμικούς τραμπουκισμούς» που ο προεδρεύων επέτρεψε...

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις