Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κατάντια για μια παραγραφή

EUROKINISSI

Η κωμωδία που ανεβάζουν στην Προανακριτική η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. συνεχίστηκε και χθες. Το υπόμνημα που είχε καταθέσει ο εισαγγελέας Αγγελής από τις 6 Δεκεμβρίου διέρρευσε σε ιστοσελίδες πριν δοθεί στα ίδια τα μέλη της Επιτροπής. Και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έδωσε και πήρε.

Ο Τσίπρας καθοδηγούσε τη σκευωρία, η Τουλουπάκη έδινε πολιτικούς στο FBI, δικηγόρος από την Αμερική εκβιάζει μάρτυρες. Τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τη Ν.Δ. απέκρυψαν άλλα σημεία της κατάθεσης Αγγελή: ότι το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό.

Ότι το FBI στη Βιέννη έδωσε λογαριασμό Έλληνα πολιτικού.

Ότι είναι παράνομες οι αρχειοθετήσεις που αφορούν τους επτά πολιτικούς.

Ότι ενδέχεται να υπάρχει ευθύνη υπουργών στο σκάνδαλο.

Είναι προφανής η προσπάθεια που γίνεται να χειραγωγηθεί η υπόθεση Novartis μέσω της Προανακριτικής και των ΜΜΕ. Να εμπεδωθεί στον κόσμο η αντίληψη ότι πρόκειται για σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ. Και να ασκηθεί αφόρητη πίεση στην Τουλουπάκη, η οποία ασχολείται με τη διερεύνηση της υπόθεσης. Μάχη μέχρις εσχάτων προκειμένου να αρχειοθετηθεί η Novartis.

Επί της ουσίας: Ο εισαγγελέας Αγγελής αρνήθηκε να κατονομάσει τον Ρασπούτιν. Δηλαδή αρνήθηκε να μπει στο θέμα που υποτίθεται ότι διερευνά η Προανακριτική, δηλαδή τις παρεμβάσεις του Δ. Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι η Προανακριτική δεν έχει, μέχρι τώρα, αποδείξει τον λόγο της ύπαρξής της. Ούτε και πρόκειται. Στοιχεία δεν υπάρχουν.

Η δουλειά της Προανακριτικής είναι οι εκβιασμοί στους προστατευόμενους μάρτυρες και στην Τουλουπάκη για να μπλοκαριστεί η διερεύνηση του σκανδάλου.

Ας συνεχίσουν όμως. Γιατί όσο συνεχίζουν τόσο εκτίθενται, εδώ αλλά και διεθνώς.

Όλα για μια παραγραφή.

Τέτοια κατάντια...

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Για τους πολύ λίγους

Η Νέα Δημοκρατία, ως δεξιό κόμμα, και η κυβέρνησή της δεν είναι υπέρ των επιχειρήσεων, όπως ψευδώς διατείνεται. Είναι υπέρ του κεφαλαίου, είναι δηλαδή υπέρ των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων και εναντίον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και εναντίον των εργαζομένων

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις