Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Super League: Παράταση αναστολής του πρωταθλήματος έως τις 24/4

Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Super League, υποστήριξε πως στην παρούσα χρονική στιγμή δεν πρέπει να ληφθεί απόφαση, αλλά να πραγματοποιηθεί νέο ΔΣ στις 24 Απριλίου για να εξεταστούν τα δεδομένα που θα ισχύουν τότε

Την απόφαση να παρατείνει την αναστολή διεξαγωγής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μέχρι τις 24 Απριλίου αποφάσισε η Super League μεταθέτοτνας για την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., την απόφαση για το τι θα γίνει με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας εργασίας, η οποία θα εισηγηθεί για το "τι μέλλει γενέσθαι".

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, που αρχικά είχαν ταχθεί υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος συμφώνησαν. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, πρότεινε οριστική διακοπή, χωρίς τέλεση πλέι οφ και πλέι άουτ, με το επιχείρημα πως οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη είναι ανεδαφική.

«Δεν έχουμε καμία αντίρρηση με την πρόταση του κ. Αλαφούζου. Ασφαλώς και πρέπει να τελεσιδικήσει και η υπόθεση που υπάρχει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ», συμφώνησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ πρόσφορο έδαφος η πρόταση βρήκε επίσης στις τάξεις των Άρη, Παναιτωλικού και Πανιωνίου.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Μηνάς Λυσσάνδρου, υποστήριξε πως στην παρούσα χρονική στιγμή δεν πρέπει να ληφθεί απόφαση, αλλά να πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ. στις 24 Απριλίου για να εξεταστούν τα δεδομένα που θα ισχύουν τότε.

Με την πρόταση του κ. Λυσσάνδρου συντάχθηκαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Αστέρας, Βόλος (οι Θεσσαλοί τάχθηκαν κατά της αναδιάρθρωσης), αλλά και η ΕΠΟ, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ήταν υπέρ της συνέχειας του πρωταθλήματος και κατά της αναδιάρθρωσης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι η 24η Απριλίου δεν είναι ρεαλιστική ημερομηνία, αλλά η Λίγκα θα πρέπει να περιμένει ως το τέλος του τρέχοντος μήνα. «Αν μιλήσουμε για διακοπή θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο απ΄ όλους ποίος είναι πρώτος. Ούτε παύλες ούτε άνω τελείες», υπογράμμισε ο ίδιος.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις