Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
12.8°C18.4°C
3 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.7°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.4°C
5 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.8°C17.7°C
1 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.7°C15.9°C
0 BF 72%
Δίκη Πισπιρίγκου / Μεγάλη ένταση και ύβρεις μεταξύ κατηγορούμενης και Μάνου Δασκαλάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δίκη Πισπιρίγκου / Μεγάλη ένταση και ύβρεις μεταξύ κατηγορούμενης και Μάνου Δασκαλάκη

Πισπιρίγκου
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI)

Σε τεταμένο κλίμα ολοκληρώθηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο των μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. Ο πατέρας των παιδιών που κατέθεσε σήμερα είχε σοβαρό φραστικό επεισόδιο με την πρώην γυναίκα του με το πέρας της συνεδρίασης.

O πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών με δάκρυα στα μάτια μίλησε για οδυνηρές και επώδυνες στιγμές που έζησε όταν έχασε τα δύο μικρότερα παιδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ,  για πρώτη φορά στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για τις τρεις δολοφονίες των παιδιών του, δείχνοντας πεπεισμένος ότι η πρώην σύζυγός του είναι αυτή που τα έχει σκοτώσει. Είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορώ να πιστέψω τι έζησα με αυτή τη γυναίκα, όλα τότε έδειχναν διαφορετικά σε σχέση με το πώς εξελίσσονται σήμερα. Ο ίδιος επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι η πρώην σύζυγός του και κατηγορουμένη ήταν εμμονική μαζί του, είχε παθολογική ζήλια και ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μη χωρίσουν κάθε φορά που ο ίδιος ζητούσε κάτι τέτοιο.

Η ένταση μεταξύ τους συνέβη μόλις ολοκλήρωσε την κατάθεση ο πατέρας των παιδιών. Τότε, κατά την αποχώρηση της, η κατηγορουμένη, επιχείρησε να του ορμήξει με τους δυο τους να ανταλλάσσουν στη συνέχεια κατηγορίες και βωμολοχίες.

«Δε θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου. Παιχνίδι με τους δημοσιογράφους θέλεις» του φώναξε η κατηγορουμένη η οποία κατά την κατάθεσή του έδειχνε αρκετές φορές εκνευρισμένη.

Απαντώντας ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε: «Για ποια παιδιά λες, για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ (…), θα σου γ**** ό,τι έχεις και δεν έχεις».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κατηγορία αφορά την απώλεια της ζωής της 3,5 ετών κόρης της Μαλένας το 2019, το πρώτο παιδί της οικογένειας που πέθανε, καθώς και της μόλις έξι μηνών Ίριδας το 2021, ενώ το μωράκι κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, ενόσω η Πισπιρίγκου ήταν ήδη κατηγορούμενη για την Τζωρτζίνα, αναφέρεται πως τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό θάνατο με υπαίτια την μητέρα τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL