Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Μυλωνάς: Μίσος απ’την κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των κατακτήσεων των εργαζόμενων (Ηχητικό)

Με τροπολογίες πλέον θα ανοίγουν όλες τις Κυριακές του χρόνου οι αποθήκες των σούπερ μάρκετ και αυτό είναι ενδεικτικό του τι θα ακολουθήσει. Ο πρόεδρος του ΕΚΑ εξήγησε ότι για κάποιες διατάξεις αντιδρούν ακόμα και οι εργοδότες

Για το συλλαλητήριο που διοργανώνει σήμερα στις 17:00 το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στο Σύνταγμα μίλησε Στο Κόκκινο ο πρόεδρος του ΕΚΑ, Γιώργος Μυλωνάς, και με τον Στάθη Σχινά συζήτησε για το λεγόμενο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο και σημείωσε ότι τα μέτρα που περιλαμβάνονται σε αυτό δείχνουν το μίσος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και την ένταση του να αποδομήσει ότι έχει στοιχειοθετηθεί υπέρ των εργαζομένων.


Ο κ. Μυλωνάς ανέφερε ότι με τροπολογίες πλέον θα ανοίγουν όλες τις Κυριακές του χρόνου οι αποθήκες των σούπερ μάρκετ και αυτό είναι ενδεικτικό του τι θα ακολουθήσει. Ο πρόεδρος του ΕΚΑ εξήγησε ότι για κάποιες διατάξεις αντιδρούν ακόμα και οι εργοδότες.

«Είναι ένα πολυνομοσχέδιο που πραγματικά εξυπηρετεί το ΣΕΒ, τις μεγάλες βιομηχανίες δηλαδή και το ΣΕΤΕ» δηλαδή τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και ειδικά σε αυτόν τον κλάδο επισιτισμού - τουρισμού κανείς εργαζόμενος δεν θα έχει δυνατότητα αντίδρασης πουθενά στην Ελλάδα σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εξωτερική πολιτική και πατριδοκαπηλία

Η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε τα ελληνοτουρκικά θέματα προσπαθώντας συστηματικά να τα μετατρέπει σε ευρωτουρικικά, δηλαδή σε διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τωρινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει τόσο καλά στον τομέα αυτόν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις