Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Λάμπρου: Το κλίμα ρατσισμού στα Βίλια συνεχίζει να υπάρχει

Καταστηματάρχες αρνούνται να εξυπηρετήσουν ακόμα και τους εργαζόμενους στη δομή φιλοξενίας προσφύγων

Για το κλίμα ρατσισμού στα Βίλια της Αττικής σε βάρος των προσφύγων και για το γεγονός ότι καταστηματάρχες αρνούνται να εξυπηρετήσουν ακόμα και τους εργαζόμενους στη δομή φιλοξενίας και πως όσοι πάνε στο ξενοδοχείο για να προσφέρουν π.χ. παιχνίδια στα παιδιά το κάνουν κρυφά επειδή φοβούνται μίλησε στον 105,5 Στο Κόκκινο ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συμμετείχε στην αντιπροσωπεία του κόμματος, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στο ξενοδοχείο Verori όπου διαμένουν πρόσφυγες μέσω του προγράμματος Filoxenia του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Ο κ. Λάμπρου στον Νίκο Σβέρκο μίλησε για την επίθεση που δέχτηκαν οι πρόσφυγες στις 15 Μαρτίου μίλησε για τις οικογένειες που είδαν από κοντά, για τους ανθρώπους, για τις έγκυες, για τα μωρά, για τους φιλήσυχους τρομαγμένους ανθρώπους που θέλουν όμως να ζήσουν σε αυτόν τον τόπο. Ο κ. Λάμπρου σημείωσε ότι «το κλίμα ρατσισμού στην περιοχή συνεχίζει να υπάρχει».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι

Οι ανάγκες διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης δημιουργούν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα στο κυβερνητικό κόμμα, το οποίο προεκλογικά είχε δεσμευτεί απέναντι στην εκλογική του βάση με μια ακροδεξιά λαϊκιστική ρητορική.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο