Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Μάλαμα: Η κυβέρνηση απαγόρευσε εν κρυπτώ τον οδικό τουρισμό για 72 ώρες

«Επί 72 ώρες τα οδικά σύνορα παραμένουν κλειστά, χωρίς καμία ανακοίνωση και χωρίς οι ξενοδόχοι να έχουν ειδοποιηθεί. Χάος επικρατεί και με τους τουρίστες που είχαν κάνει κρατήσεις, οι «ποίοι καλούνται από τον επίσημο ιστότοπο του PLF «να αναπροσαρμόσουν το ταξίδι τους”»

Τα παραπάνω σημειώνει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάλαμα, επισημαίνοντας

"Αιφνιδιασμένοι είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού της Χαλκιδικής από την εν κρυπτώ απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει για σήμερα, αύριο και την Τρίτη τον οδικό τουρισμό από τον Προμαχώνα. 

 

Συγκεκριμένα, χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα, παρατηρήθηκε από ξενοδόχους και του-ρίστες ότι τα οδικά σύνορα θα παραμείνουν κλειστά για τρεις μέρες. Οι τουρίστες που εισέρχονται στον ιστότοπο της κυβέρνησης για την συμπλήρωση της περιβόητης φόρμας PLF διαπιστώνουν ότι απαγορεύεται να συμπληρωθεί από όσους θέλουν να έρθουν μέσω Προμαχώνα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη. Συνεπώς, επί 72 ώρες τα οδικά σύνορα παραμένουν κλειστά, χωρίς καμία ανακοίνωση και χωρίς οι ξενοδόχοι να έχουν ειδοποιηθεί. Χάος επικρατεί και με τους τουρίστες που είχαν κάνει κρατήσεις, οι οποίοι καλούνται από τον επίσημο ιστότοπο του PLF “να αναπροσαρμόσουν το ταξίδι τους”."

Και η κ. Μάλαμα καταλήγει: "Η κυβέρνηση καθημερινά καταστρέφει τον τουρισμό της Χαλκιδικής".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις