Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Η χώρα δεν αντέχει μια τρίτη χρεοκοπία (Video)

«Είναι δυνατόν με περίπου 50 δις διαθέσιμα να μιλάμε για ύφεση, απολύσεις και κλειστά καταστήματα;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα είναι η ύφεση. Η χώρα δεν αντέχει να χρεοκοπήσει για τρίτη φορά. Χρεοκόπησε μία φορά το 2009 και μία δεύτερη όταν ανέλαβαν οι «μάγοι» Σαμαράς – Βενιζέλος. Δυστυχώς με την πολιτική που ακολουθεί  η κυβέρνηση βλέπω επαναφορά της περιόδου 2010-2014. Είναι δυνατόν με περίπου 50 δις διαθέσιμα να μιλάμε για ύφεση, απολύσεις και κλειστά καταστήματα;» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, «τον Οκτώβριο θα φανεί το πραγματικό αποτύπωμα της κρίσης που μας χτυπά την πόρτα».

«Είναι πραγματικά οξύμωρο ο πρωθυπουργός να παρουσιάζει το πρόγραμμα για την ηλεκτροκίνηση και την ίδια ώρα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα να αναμένουμε να μπουν στην κυκλοφορία τα παλαιάς τεχνολογίας μεταχειρισμένα πετρελαιοκίνητα λεωφορεία από τη Γερμανία.  Αυτό είναι το υπόδειγμα για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος» υπογράμμισε σε άλλο σημείο ο Χρ. Γιαννούλης.

Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η ελληνική πλευρά πρέπει να δείξει ψυχραιμία, σοβαρότητα και ενότητα.

«Όταν ασκείται κριτική για τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα δεν γίνεται για να αποκτήσουμε πολιτικά ή κομματικά οφέλη, αλλά για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα τη χώρας μας.

Υπάρχουν οι διαδικασίες για να ενισχυθεί η εθνική γραμμή. Η κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία για τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών» κατέληξε ο Χρ. Γιαννούλης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις