Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Θεόφ. Ξανθόπουλος: Ο Αλ. Τσίπρας “γειώθηκε” με όλη την βόρεια Ελλάδα πριν την ΔΕΘ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεόφ. Ξανθόπουλος: Ο Αλ. Τσίπρας “γειώθηκε” με όλη την βόρεια Ελλάδα πριν την ΔΕΘ

Αφού άκουσε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην βόρεια Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας πάει στην ΔΕΘ και οι προοδευτικοί, δημοκρατικοί πολίτες περιμένουν να δώσει το στίγμα της ολομέτωπης αντεπίθεσης στην νεοφιλελεύθερη επέλαση, είπε ο βουλευτής Θεόφιλος Ξανθόπουλος Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε σύσκεψη με τους βουλευτές όλης της Μακεδονίας και ο καθένας έθεσε τα θέματα που κατά την γνώμη του οφείλει να λάβει υπόψιν του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την παρουσία του στην ΔΕΘ, είπε ο κ. Ξανθόπουλος.

Ο κ. Τσίπρας «πρώτος μεταξύ ίσων έκατσε ανάμεσά μας, άκουσε, κατέγραψε, θα τα φιλτράρει με τα πολιτικά κριτήρια για τον τρόπο που θα τα διαχειριστεί», όπως είπε, «είναι όμως πολύ σημαντικό ότι δεν έμεινε στα στενά πλαίσια της Κουμουνδούρου με τους επιτελείς, αλλά "γειώνεται" σε όλη την βόρεια Ελλάδα, την Μακεδονία και την Θράκη».

«Οι πολίτες περιμένουν από τον Αλ. Τσίπρα να δώσει το στίγμα της ολομέτωπης αντεπίθεσης του κόσμου της εργασίας και των δικαιωμάτων, απέναντι στην νεοφιλελεύθερη επέλαση», συνέχισε ο κ. Ξανθόπουλος, σημειώνοντας τον «μιντιακό ορυμαγδό, μία ορμπανοποίηση της πολιτικής ζωής χωρίς προηγούμενο ... οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες, οι πολλοί και "από κάτω" προσδοκούν την απάντηση να την δώσουν μέσω των μαζικών αγώνων και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο μέσω του ΣΥΡΙΖΑ».

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/680493446&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL