Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θεόφ. Ξανθόπουλος: Ο Αλ. Τσίπρας “γειώθηκε” με όλη την βόρεια Ελλάδα πριν την ΔΕΘ

«Οι πολίτες περιμένουν από τον Αλ. Τσίπρα να δώσει το στίγμα της ολομέτωπης αντεπίθεσης του κόσμου της εργασίας και των δικαιωμάτων, απέναντι στην νεοφιλελεύθερη επέλαση»

Αφού άκουσε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην βόρεια Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας πάει στην ΔΕΘ και οι προοδευτικοί, δημοκρατικοί πολίτες περιμένουν να δώσει το στίγμα της ολομέτωπης αντεπίθεσης στην νεοφιλελεύθερη επέλαση, είπε ο βουλευτής Θεόφιλος Ξανθόπουλος Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε σύσκεψη με τους βουλευτές όλης της Μακεδονίας και ο καθένας έθεσε τα θέματα που κατά την γνώμη του οφείλει να λάβει υπόψιν του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την παρουσία του στην ΔΕΘ, είπε ο κ. Ξανθόπουλος.

Ο κ. Τσίπρας «πρώτος μεταξύ ίσων έκατσε ανάμεσά μας, άκουσε, κατέγραψε, θα τα φιλτράρει με τα πολιτικά κριτήρια για τον τρόπο που θα τα διαχειριστεί», όπως είπε, «είναι όμως πολύ σημαντικό ότι δεν έμεινε στα στενά πλαίσια της Κουμουνδούρου με τους επιτελείς, αλλά "γειώνεται" σε όλη την βόρεια Ελλάδα, την Μακεδονία και την Θράκη».

«Οι πολίτες περιμένουν από τον Αλ. Τσίπρα να δώσει το στίγμα της ολομέτωπης αντεπίθεσης του κόσμου της εργασίας και των δικαιωμάτων, απέναντι στην νεοφιλελεύθερη επέλαση», συνέχισε ο κ. Ξανθόπουλος, σημειώνοντας τον «μιντιακό ορυμαγδό, μία ορμπανοποίηση της πολιτικής ζωής χωρίς προηγούμενο ... οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες, οι πολλοί και "από κάτω" προσδοκούν την απάντηση να την δώσουν μέσω των μαζικών αγώνων και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο μέσω του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Είμαστε μια ωραία ατΜΜΕσφαιρα

Αξίζει να θυμηθεί κάποιος πώς ήταν το κλίμα στα ΜΜΕ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια συνεχής κραυγή αγωνίας για οτιδήποτε, από επιχειρήσεις που υπερφορολογούνται και την επιχειρηματικότητα που καταδιώκεται μέχρι υπουργούς που καπνίζουν και αργόμισθους μετακλητούς...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις