Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
14.2°C18.7°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.2°C17.8°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
13.0°C17.7°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.8°C14.4°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
16.3°C16.3°C
0 BF 64%
Εκπαιδευτικοί: Ανεπαρκή τα μέτρα Κεραμέως (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκπαιδευτικοί: Ανεπαρκή τα μέτρα Κεραμέως (video)

Video-ρεπορτάζ: Άντυ Κουκλάδα

“Δεν θέλουμε να ανοίξουν τα σχολεία στη λογική βλέποντας και κάνοντας, θέλουμε ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς”.  Τα παραπάνω δήλωσε στο avgi.gr, ο εκπαιδευτικός Νεκτάριος Κορδής, από την πρώτη μεγάλη κινητοποίηση εκπαιδευτικών στα Προπύλαια, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για τα σχολεία, το Σεπτέμβρη.

https://www.youtube.com/embed/MFpZw2j5Yz8

“Δεν εχουν σχεση με την πραγματικότητα όσα ειπώθηκαν χτες απο την υπουργό Παιδείας ως μέτρα για το ασφαλές ανοιγμα των σχολείων” είπε και πρόσθεσε ότι τα μέτρα Κεραμέως είναι “ανεπαρκή”. “Εχουν καταρρευσει οι μυθοι ότι οι μαθητες, οι νέοι κτλ δεν είναι φορείς” σχολίασε με νόημα ο εκπαιδευτικός.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν “να μειωθεί ο αριθμός των τμημάτων στους 15 μαθητές”, να καλυφθούν οι σοβαρές ελλέιψεις σε προσωπικό με προσλήψεις αναπληρωτών.

Ο Νεκτάριος Κορδής θύμισε και την “αδικία” με τα 3 ευρώ (ένα τεχνικό λάθος) που αφήνει εκτός διαδικασίας πρόσληψης αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για ένα παράβολο αξίας 3 ευρώ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL