Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Καλύτερα να μασάς... Πολύ καλά κάνει ο κ. Πατούλης να αρνείται debate με τη Ρένα Δούρου. Είναι σοφή η απόφαση του επιτελείου του να φυγομαχήσει, διότι θα αποκαλυπτόταν ενώπιον των ψηφοφόρων. Σε μια...

 

Καλύτερα να μασάς... Πολύ καλά κάνει ο κ. Πατούλης να αρνείται debate με τη Ρένα Δούρου. Είναι σοφή η απόφαση του επιτελείου του να φυγομαχήσει, διότι θα αποκαλυπτόταν ενώπιον των ψηφοφόρων. Σε μια από τις εμφανίσεις του, ένα μήνα πριν, στο ΣΚΑΪ, παρουσία όλων των υποψηφίων τότε, είχε κάνει εντύπωση όχι με τις γνώσεις και τις προτάσεις του, αλλά με την επιθετικότητα και τις προσβολές απέναντι στους συνομιλητές του.

Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ Την Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουνίου θα γίνουν οι εκλογές για τα νέα όργανα της ΕΣΗΕΑ, Διοικητικό Συμβούλιο, Μορφωτικό Ίδρυμα, Πειθαρχικά Συμβούλια κ.λπ. Αυτή είναι η πρόταση του Δ.Σ. στη γενική συνέλευση. Επαναληπτικές εκλογές, όπου χρειαστεί, θα γίνουν πιθανότατα στις 19 και 20 Ιουνίου. Η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων έχει ήδη ξεκινήσει από όλες τις παρατάξεις.

Άνεργοι για την Εφορευτική Επιτροπή Για τη διεξαγωγή των εκλογών, η ΕΣΗΕΑ καλεί τους άνεργους δημοσιογράφους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως Εφορευτική Επιτροπή (και είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων της ΕΣΗΕΑ) να δηλώσουν συμμετοχή ώς την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Η πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά σε πενήντα (50) άνεργους για τον πρώτο γύρο των αρχαιρεσιών και σε τριάντα (30) για τις επαναληπτικές αρχαιρεσίες. Η αμοιβή ορίστηκε στο ποσό των 75 ευρώ ημερησίως. Εάν ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβεί τους ογδόντα (80), θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Καθήκοντα marketing director αναλαμβάνει στον ΑΝΤ 1 ο Γιάννης Δριμυλής. Είναι στέλεχος με διακρίσεις και πολυετή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών και στον ΑΝΤ1 στο πρόσφατο παρελθόν.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο