Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Σχεδιασμός για το Στρατηγικό και Επιχειρησιακό πλάνο της ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σχεδιασμός για το Στρατηγικό και Επιχειρησιακό πλάνο της ΕΡΤ

Διαγωνισμό για την επιλογή εταιρείας - συμβούλου προκειμένου να καταρτίσει πενταετές Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο προκήρυξε η ΕΡΤ. Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, κριτήριο ανάθεσης είναι η «πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής».

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται σε 60.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ του 2019.

Αν και η απόφαση ορίζει ότι η διάρκεια του έργου δεν θα ξεπεράσει τις δέκα εβδομάδες από την ημερομηνία έναρξης, η οποία ορίζεται με την υπογραφή της Σύμβασης παροχής της υπηρεσίας, δεν προσδιορίζεται ο χρόνος της υπογραφής.

Την απόφαση για κατάρτιση πενταετούς Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδίου έλαβε το Δ.Σ. της ΕΡΤ στη συνεδρίασή του στις 21 Νοεμβρίου ύστερα από εισήγηση του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Δρόσου, ο οποίος και ενέκρινε την ανάληψη της υποχρέωσης.

Η κατάρτιση του πενταετούς Επιχειρησιακού Σχεδίου (business plan) της ΕΡΤ για την περίοδο 2019- 2023 θα θέσει τους βασικούς μακροχρόνιους στόχους της, θα προβλέπει τις βραχυπρόθεσμες δράσεις και τις μεθόδους πραγματοποίησής τους.

Στο πλαίσιο αυτό θα περιλαμβάνει επιμέρους σχέδια που θα περιγράφουν τους στόχους και τις δραστηριότητες κάθε οργανωτικής μονάδας (Γενική Διεύθυνση, Διεύθυνση, Υποδιεύθυνση, Τμήμα), ενώ θα περιλαμβάνει επίσης: α) Αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης, β) Τον προσδιορισμό στρατηγικών στόχων και κατευθύνσεων και γ) την κατάρτιση Επιχειρησιακού Σχεδίου και Σχεδίων Δράσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL