Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών στην ΕΡΤ

Σήμερα ο πρώτος αγώνας της Εθνικής για τους 16 από την ΕΡΤ2

Μπορεί να έχασε το Euro 2020 από τον ΑΝΤ-1 η ΕΡΤ, όμως μεταδίδει το Eurovolley, στο οποίο συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας. Η Εθνική Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών επιστρέφει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έπειτα από 10 χρόνια και η ΕΡΤ μεταφέρει τις προσπάθειες των διεθνών μας.

Το Εurovolley διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης σε τέσσερις διαφορετικές χώρες -Γαλλία, Σλοβενία, Βέλγιο και Ολλανδία- ενώ η τελική φάση θα γίνει στο Παρίσι.

Η Εθνική βόλεϊ θα αντιμετωπίσει στο Μονπελιέ της Γαλλίας τις ομάδες της Βουλγαρίας, της Ιταλίας της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Ρουμανίας στο πλαίσιο του Α’ ομίλου με αρχικό στόχο την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας, καθώς και οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής, με αντίπαλο τη Βουλγαρία, θα μεταδοθεί απευθείας σήμερα το μεσημέρι στις 3.15 από την ΕΡΤ2.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις