Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Το Σάββατο ώρα 9 το πρωί, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Φώφη Γεννηματά, καλεσμένη του Οpen, μιλάει στη Φαίη Μαυραγάνη ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει». Το τηλεπαιχνίδι «Πάνω - Κάτω»...

Το Σάββατο ώρα 9 το πρωί, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Φώφη Γεννηματά, καλεσμένη του Οpen, μιλάει στη Φαίη Μαυραγάνη ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Το τηλεπαιχνίδι «Πάνω - Κάτω» εντάσσει στο πρόγραμμά του ο Alpha με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Στο νέο τηλεπαιχνίδι οι δύο διαγωνιζόμενοι καλούνται να υπολογίσουν βάσει της κοινής λογικής, αλλά και με τη βοήθεια της «κερκίδας», πάνω - κάτω τον αριθμό, σε ερωτήσεις όπως: Πόσοι είναι οι ακόλουθοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram; Πόσα ζευγάρια παντρεύονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα; Καθημερινά ο νικητής μπορεί να κερδίσει έως και 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος από τους followers του στην κερκίδα μέχρι και 5.000 ευρώ.

H ERT Hybrid ανεβάζει τη Formula 1… σε άλλη πίστα! Καινοτόμες διαδραστικές υπηρεσίες με εντυπωσιακό περιεχόμενο μέσα από τα ψηφιακά της μέσα προσφέρει η ΕΡΤ. Το Γκραν Πρι της Αυστρίας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ERT Sports και τα διαδικτυακά μέσα της ΕΡΤ: την Παρασκευή ώρα 12 και 4 μ.μ. τα ελεύθερα Δοκιμαστικά και το Σάββατο στη 1 τα ελεύθερα Δοκιμαστικά 3, ενώ την Κυριακή στις 4.10 ο αγώνας του Γκραν Πρι Αυστρίας με δυνατότητα επιλογής κάμερας θέασης. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον αγώνα από την κάμερα μέσα από το αγωνιστικό όχημα, να δουν από ψηλά όλους τους οδηγούς κάθε στιγμή του αγώνα, να παρακολουθούν τρία διαφορετικά σημεία του αγώνα ταυτόχρονα και να παρακολουθούν στατιστικά σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο