Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

328 πρόστιμα από το πρωί για «άσκοπες» μετακινήσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, από τις 6 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι είχαν καταγραφεί συνολικά 328 παραβάσεις και και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ

Τα περισσότερα πρόστιμα επιβλήθηκαν στην Αττική, συγκεκριμένα 136.

Ακολουθούν τα Ιόνια Νησιά με 32, η Κρήτη με 30, η Δυτική Ελλάδα με 26, η Πελοπόννησος με 19, η Θεσσαλονίκη με 18, η Θεσσαλία με 16, το Νότιο Αιγαίο και η Κεντρική Μακεδονία με 12 η κάθε περιοχή, η Ήπειρος με 10, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με 7, η Στερεά Ελλάδα με 5, το Βόρειο Αιγαίο με 4 και τέλος η Δυτική Μακεδονία με ένα.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 20.412 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις