Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.4°C16.8°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.2°C14.0°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C13.8°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.2°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.2°C10.2°C
1 BF 74%
Σήμερα στην Αυγή: Ν.Δ. "αδειάζει" Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα στην Αυγή: Ν.Δ. "αδειάζει" Ν.Δ.

Καζάνι που βράζει η Ν.Δ. ενόψει ΔΕΘ και εσωκομματικού "ανασχηματισμού". Οι διαφορετικές στρατηγικές όσον αφορά στην αντιπολιτευτική γραμμή του κόμματος αναδείχθηκαν ξεκάθαρα με αφορμή το ανεύθυνο επικοινωνιακό παιχνίδι περί ελονοσίας.

Τρεις επιφανείς "γαλάζιοι" αυτοδιοικητικοί, ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειαρχών, περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Ευρώτα και γιατρός Γ. Γρυπιώτης "άδειασαν" τον Πατούλη και το γραφείο Τύπου της Ν.Δ., με τον δήμαρχο Ευρώτα μάλιστα να καταλογίζει στον δήμαρχο Αμαρουσίου "διασπορά ψευδών ειδήσεων" καλώντας τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να τοποθετηθεί.

Δείγμα της σύγχυσης στη Ν.Δ. η ερώτηση 33 βουλευτών που ζητούν εξηγήσεις από τον Θ. Δρίτσα για την ανανέωση του διπλώματος του 77χρονου χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου της Αίγινας, η οποία έγινε το 2014 επί υπουργίας Μ. Βαρβιτσιώτη!

Διαβάστε τα υπόλοιπα θέματα στην έντυπη έκδοση της "Αυγής"

https://www.avgi.gr/subscriptions

Αφετηρία η ΔΕΘ

Στρατηγική βάθους με στόχο το 2019

Με αφετηρία τη ΔΕΘ, όπου ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας θα δώσει το σύνθημα για «δίκαιη ανάπτυξη», που αντικατοπτρίζει τον διπλό στόχο να αυξηθεί η πίτα της οικονομίας και να μοιραστεί πιο δίκαια, η κυβέρνηση συζήτησε χθες τον στρατηγικό σχεδιασμό της με ορίζοντα το 2019 και στόχο την επαναφορά της χώρας στους ευρωπαϊκούς μέσους όρους το 2021.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016: Σήμερα οι βάσεις των σχολών σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων σήμερα καθώς από τις 11 το πρωί οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους.

Γ. Μουζάλας: Πρόσβαση των προσφύγων σε υγεία, παιδεία και εργασία

Με τη φράση «το χάος πήρε μορφή» περιέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής την ολοκλήρωση της διαδικασίας προκαταγραφής των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «διαχειρίσιμη τώρα που υπάρχει σαφής εικόνα».

"Τίτλοι τέλους" για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Έφυγε από τη ζωή στα 80 του χρόνια ο Ανδρέας Μπάρκουλης, είδωλο του "παλιού" ελληνικού κινηματογράφου, με συμμετοχή σε περισσότερες από 100 ταινίες, αλλά και με σημαντική θητεία στο θέατρο για πολλές δεκαετίες.

Συρία: Τουρκική επιχείρηση κατά των Κούρδων

Σφυροκόπημα των Κούρδων από τον τουρκικό στρατό και προετοιμασία εισβολής στο συριακό έδαφος με πρόσχημα τους τζιχαντιστές, ενώ φτάνει στην Άγκυρα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μπάιντεν. Επίθεση ιρακινών και κουρδικών δυνάμεων στο προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους στο βόρειο Ιράκ.

Κλίντον - Τραμπ: Μονομαχία υπό το βλέμμα του ΟΑΣΕ

Πεντακόσιοι παρατηρητές του ΟΑΣΕ για την αναμέτρηση Κλίντον - Τραμπ, δέκα φορές περισσότεροι σε σχέση με το 2012, μετά από έκκληση οργανώσεων για την προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων.

Τη στρατιωτική θητεία επαναφέρει η Γερμανία

Σχέδια για την επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας επεξεργάζεται η γερμανική κυβέρνηση σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων DPA. To μέτρο φαίνεται να εντάσσεται στο σχέδιο πολιτικής άμυνας που θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες στο υπουργικό συμβούλιο και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, η κυβέρνηση καλεί επίσης τους Γερμανούς να εφοδιαστούν με τρόφιμα και νερό για το ενδεχόμενο "καταστροφής ή επίθεσης".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL