Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Σέχτα"

  Αντί να κοιτάει την κατάντια της κυβέρνησης Μητσοτάκη που στήνει επιχειρήματα στη λάσπη αναζητώντας αντιπερισπασμούς, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος στοχοποιεί αρθρογράφους της "Αυγής"...

Αντί να κοιτάει την κατάντια της κυβέρνησης Μητσοτάκη που στήνει επιχειρήματα στη λάσπη αναζητώντας αντιπερισπασμούς, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος στοχοποιεί αρθρογράφους της "Αυγής" ονομάζοντάς τους «σέχτα».

Τώρα τι σέχτα θα μπορούσε να είναι ο Δημήτρης Χρήστου, ο Γιώργος Κυρίτσης και η γράφουσα κανείς δεν γνωρίζει, αφού μόνο το ευφάνταστο μυαλό του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. θα μπορούσε να εφεύρει κάτι τέτοιο, ως απάντηση στην αιχμηρή κριτική.

Ας αποδεχτούν στη Ν.Δ. ότι δεν γίνεται όλα τα ΜΜΕ να αναπαράγουν μονοφωνικά το λιβανιστήρι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κάποια απλώς δεν μπορούν να τα ελέγχουν.

ΚΑΤ. ΜΠΡ.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Είμαστε μια ωραία ατΜΜΕσφαιρα

Αξίζει να θυμηθεί κάποιος πώς ήταν το κλίμα στα ΜΜΕ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια συνεχής κραυγή αγωνίας για οτιδήποτε, από επιχειρήσεις που υπερφορολογούνται και την επιχειρηματικότητα που καταδιώκεται μέχρι υπουργούς που καπνίζουν και αργόμισθους μετακλητούς...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις