Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
Χάνει διαρκώς το δάσος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χάνει διαρκώς το δάσος

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΚΙΝ.ΑΛΛ. για τον κοστοβόρο κυβερνητικό τραγέλαφο με τα voucher. Ο Π. Χρηστίδης μίλησε για “επαιγμό”, για “μεσάζοντες" για προγράμματα, για χρήματα που... δεν βρέθηκαν για τους υγειονομικούς, για 300.000 άνεργους και ‪110.000 συνταξιούχους.

Παράλληλα όμως, η Χαρ. Τρικούπη ένιωσε την ανάγκη να “καλωσορίσει” τον Αλ. Τσίπρα, “που ανακάλυψε έστω και με καθυστέρηση τη σκανδαλώδη αυτή ενέργεια της κυβέρνησης”. Κάπου εδώ βρίσκεται το πρόβλημα για το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Επιμένοντας σε μια αναιτιολόγητη και φοβική στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, φλερτάρει διαρκώς με το να χάνει το δάσος κοιτάζοντας ένα δέντρο. Αν και οι αναφορές έχουν ως στόχο πρωτίστως το προοδευτικό κοινό, το κόμμα της Φ. Γεννηματά καταφέρνει όχι μόνο να μην κρύβει, αλλά και να υπερτονίζει τον φόβο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Υποκρύπτεται βέβαια και η εύλογη δυσαρέσκεια του ΚΙΝ.ΑΛΛ. για την αποσιώπηση των θέσεών του από τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Όμως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε το ζήτημα της πολυφωνίας στο ΕΣΡ, η Χαρ. Τρικούπη δεν ήθελε καμία σχέση με την πρωτοβουλία της Κουμουνδούρου...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL