Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.2°C17.1°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C19.1°C
2 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 62%
Περιφέρεια Αττικής: Πρώτη ευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Περιφέρεια Αττικής: Πρώτη ευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία

Η 1η Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία, θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως, την προσεχή Κυριακή στο πλαίσιο των δράσεων της σύνδεσης του αθλητισμού με την Ψυχική Υγεία, που επιχειρεί η Περιφέρεια Αττικής.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις εγκαταστάσεις του Πεδίου του Άρεως και του Άλσους Βεΐκου, σε συνεργασία της Περιφέρειας και του δήμου Γαλατσίου καθώς και τη συμμετοχή 14 ευρωπαϊκών φορέων.

Οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (ΚΣΔΕΟ) "ΕΔΡΑ" έχει την ευθύνη υλοποίησης των έργων τα οποία συγχρηματοδοτούνται κατ' ευθείαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και του συντονισμού των ανωτέρω δράσεων.

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σύνδεση Αθλητισμού /Φυσικής 'Ασκησης με την Ψυχική Υγεία με την υποστήριξη της Περιφέρειας και την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας η οποία θα παρέχει την τεχνική βοήθειά για τις ποδηλατικές δραστηριότητες της διοργάνωσης.

Σε σχετική δήλωση της η αντιπεριφερειάρχης επισήμανε «Η Περιφέρεια αποτελεί τον συνοδοιπόρο της πρωτοβουλίας για την πρακτική σύνδεση του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης με την ψυχική υγεία, η οποία είναι σαφές πλέον ότι έχει τη δυναμική να ευαισθητοποιήσει και συσπειρώσει την κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL