Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.2°C17.1°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C19.1°C
2 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 62%
Γ. Βασιλειάδης: Οι υπεύθυνοι του επεισοδίου στο Καραϊσκάκη θα ταυτοποιηθούν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Βασιλειάδης: Οι υπεύθυνοι του επεισοδίου στο Καραϊσκάκη θα ταυτοποιηθούν

Καμία ανοχή σε όσους δημιούργησαν το επεισόδιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον ξυλοδαρμό του οπαδού του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει να δείξει η Πολιτεία, κάτι που τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην αστυνομία, τονίζοντας πως είναι σίγουρος πως οι εμπλεκόμενοι θα ταυτοποιηθούν και θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

«Δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε. Είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Θα γίνουν οι ταυτοποιήσεις αν δεν έχουν γίνει ήδη. Δεν μπορώ να πω κάτι επιπλέον. Είμαι πεπεισμένος ότι η αστυνομία θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Φαίνεται πάντως ότι αυτοί που πρέπει να προβληματιστούν, έχουν προβληματιστεί για το θέμα της βίας. Θα πρέπει όλοι να σοβαρευτούμε για να μπορέσουμε να κάνουμε αθλητικές διοργανώσεις που θα κοιτάμε μόνο τα αθλητικά δρώμενα και τίποτε άλλο» δήλωσε ο Γ. Βασιλειάδης.

Το επεισόδιο ξυλοδαρμό ενός οπαδού που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού, στη «Θύρα 7» του «Γ. Καραϊσκάκης», σημειώθηκε στο 70ό λεπτό του αγώνα και στιγμάτισε τη νικηφόρα αναμέτρηση της εθνικής μας.

https://www.youtube.com/embed/qAj1zlFOJMI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL