Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.0°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.0°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.5°C24.8°C
1 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.8°C23.2°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
0 BF 52%
Αν. Νεφελούδης: Σε απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο ο Κ. Μητσοτάκης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αν. Νεφελούδης: Σε απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο ο Κ. Μητσοτάκης (Video)

«Σε απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης» επειδή είχε επενδύσει στην καταστροφή της χώρας και στην μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και σε μια διαδικασία που θα ήταν η κατάρρευση της οικονομίας της χώρας σχολίασε τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ενώ υπενθύμισε ότι «εκτός από τους θεσμούς είχαμε και την τρόικα εσωτερικού» μια σειρά από ζητήματα που έθετε το ΔΝΤ τα έβλεπες την προηγούμενη μέρα από τη Ν.Δ. και τα συστημικά μέσα ως προαπαιτούμενα.

Είναι θράσος η Ν.Δ. να κάνει σήμερα κριτική όταν ευθύνεται για τις επιλογές που οδήγησαν εδώ την σημερινή οικονομία συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας.

Τα ασφαλιστικά ταμεία πάνε καλά και έχουμε πλεονάσματα, παρά τα προβλήματα που έχει ο ΕΦΚΑ τα οποία όμως αντιμετωπίζονται εξήγησε μεταξύ άλλων, ο κ. Νεφελούδης ενώ όπως επεσήμανε ο κόσμος αρχίζει να ανακτά την εμπιστοσύνη του στο κράτος καθώς δεν υπάρχει διαφθορά.

Αναφέρθηκε για τους στόχους της κυβέρνησης τα επόμενα δύο χρόνια. «Η κυβέρνηση έχει δύο ολόκληρα χρόνια με δεδομένο, ότι τελειώνει και η επιτροπεία το 2018 να συζητήσει για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση και να σχεδιάσει την ανάπτυξη και πλέον θα μπορούμε να μιλάμε για ένα άλλο περιβάλλον».

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL