Γιώργος Πατούλης / Επέβαλε με το «έτσι θέλω» τηλεδιάσκεψη στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Γιώργος Πατούλης / Επέβαλε με το «έτσι θέλω» τηλεδιάσκεψη στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Την απόφαση να επιβάλει αυταρχικά τηλεδιάσκεψη και όχι δια ζώσης συνεδρίαση, αναφορικά με το σημαντικό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, έλαβε για άλλη μία φορά η Διοίκηση Πατούλη.

Όπως καταγγέλλει η «Δύναμη Ζωής», η Διοίκηση Πατούλη αρνήθηκε ονομαστική ψηφοφορία ώστε το Περιφερειακό Συμβούλιο να συνεδριάσει δια ζώσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων επιλέγοντας το «ασφαλές» περιβάλλον της τηλεδιάσκεψης.

«Σε μια επίδειξη αυταρχισμού, η Διοίκηση Πατούλη, για πολλοστή φορά, επιβεβαίωσε την απαξίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου, βάζοντας πάνω από το συλλογικό, αντιπροσωπευτικό όργανο, τα παραταξιακά της συμφέροντα», τονίζει η «Δύναμη Ζωής», η οποία προσθέτει ότι «εδώ και τρία χρόνια η Διοίκηση Πατούλη αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι, τη διαφάνεια και τη διαβούλευση σε ό,τι αφορά τα σχέδιά της για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής».

Παράλληλα, η «Δύναμη Ζωής» καταγγέλλει τη Διοίκηση Πατούλη ότι «επιλέγει συνειδητά να λειτουργεί με αδιαφάνεια, αποφεύγοντας τη δια ζώσης συνεδρίαση σε ένα θέμα που απασχολεί το σύνολο των 4 εκατομμυρίων πολιτών που ζουν, σπουδάζουν, εργάζονται στην Αττική».

«Η “αριστεία” της νεοδεξιάς αποδεικνύεται αλλεργική και δυσανεκτική απέναντι στη δημόσια βάσανο της κριτικής και της διατύπωσης εναλλακτικών απόψεων» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.