Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.5°C18.0°C
2 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.2°C17.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.7°C14.9°C
2 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.9°C
4 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
0 BF 100%
Γαλατάς Τροιζηνίας / Από τον Αύγουστο κακοποιούσαν τον 13χρονο αποσπώντας χρήματα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γαλατάς Τροιζηνίας / Από τον Αύγουστο κακοποιούσαν τον 13χρονο αποσπώντας χρήματα

ATYXHMA ΠΟΔΙ ΓΥΨΟΣ
Pexels

Επί τρεις μήνες, πολύ πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ξεκίνησε η κακοποίηση του 13χρονου στην Τροιζηνία που κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του προ ημερών, όπως περιέγραψε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open η μητέρα του άτυχου παιδιού.

«Είναι τρεις μήνες αυτή η υπόθεση ... είδα το παιδί μου και δεν ένοιωθε καλά ... πάντα ζητούσε λεφτά, μία ημέρα επειδή "γιορτάζει ένα παιδί", άλλη για "γυμναστήριο" ή για δραστηριότητα "στον Πόρο με ποδήλατο", έβρισκε συνέχεια μία ευκαιρία να ζητάει λεφτά», ενώ «δεν ένοιωθε καλά, με κλάματα ... του είχα πει να μου εξηγήσει τι συμβαίνει ... Τη μία μέρα είχε χτυπήσει το χέρι, την άλλη το πόδι, έτσι ήταν», όπως είπε. Και διευκρίνισε ότι αυτά συνέβαιναν «πριν πάει στο σχολείο, από τον Αύγουστο. Δεν είχε πει τίποτα. Δεν είναι παιδάκια, είναι 25 χρονών» αυτοί που τα έκαναν αυτά, όπως είπε η μητέρα του, «μέχρι το σχολείο».

Η γυναίκα περιέγραψε πώς ο μεγαλύτερος αδερφός του που ζει στην Αθήνα είχε προσπαθήσει να βοηθήσει, συναντώντας ωστόσο την απροθυμία του μικρότερου να μιλήσει. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, το παιδί φοβόταν ότι οι δράστες θα κάνουν κακό και στον πατέρα του, ακόμη και τον αδερφό του. Τελικά, προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός μία ημέρα που «είχε σχολείο. Έσπασε το πόδι του. Το πήγα στο κέντρο Υγείας», όπως περιέγραψε. «Οι ίδιοι του είπαν "θέλουμε 150 ευρώ αλλιώς θα σε σκοτώσουμε", θα, θα, θα» και φέρονται να το πέταξαν από ύψος τριών μέτρων. Από την πτώση έσπασε το πόδι του

Η αποκάλυψη όσων συνέβαιναν ήρθε με την επιστροφή του 13χρονου στο σχολείο, καθώς αυτή... δεν συνέβη. Εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν την μητέρα για την απουσία του παιδιού και «εκεί το έμαθα», όπως είπε.

«Τα έχω καταθέσει όλα στην Αστυνομία, τα ξέρουν πιο καλά, ρώτησαν και το παιδί λεπτομέρειες, τα ξέρουν πιο καλά και από μένα», συνέχισε η μητέρα. Ψυχολογικά «το παιδί μου δεν είναι τόσο καλά, όσο να είναι δεν νιώθει καλά, λέει "μαμά ντρέπομαι στα παιδιά τώρα, που βγήκες στην τηλεόραση". Από χτες δεν έχει κοιμηθεί από τη στεναχώρια. Δεν θέλω ούτε όνομα να πείτε ούτε τίποτα». Ανέφερε επίσης ότι όπως έχει πληροφορηθεί οι δράστες έχουν συλληφθεί και κρατούνται, χωρίς ωστόσο να μπορεί να το επιβεβαιώσει. Σημειώνεται ότι δημοσιεύματα για το γεγονός θέλουν τα ίδια να υφίσταντο από τους δράστες άλλα πέντε παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL