Χρίστος Σπίγγος, πρώην διευθύνων σύμβουλος ΔΕΔΔΗΕ / Ουδέποτε ακόμη και με χειρότερες συνθήκες δεν είχε συμβεί να είναι κομμένο το ρεύμα τόσες ημέρες
Την κατάσταση της ανοργανωσιάς εν σχέσει με το παρελθόν και την αδιαφορία της ηγεσίας της ΔΕΗ που κατέχει το 51% του ΔΕΔΔΗΕ επεσήμανε ο κ. Χρίστος Σπίγγος, πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ και επί 40ετία στέλεχος του Ομίλου ΔΕΗ μιλώντας στην Οικονομία στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.
Ο κ.Σπίγγος υπογράμμισε πως ούτε οι καλοπληρωμένοι εργολάβοι που μισθώνει ο ΔΕΔΔΗΕ ανταποκρίθηκαν στο έργο που έχουν αναλάβει ούτε τα αμειβόμενα με εξωτικά «μπόνους» στελέχη του οργανισμού άσκησαν ουσιαστικά τον ελεγκτικό τους ρόλο.
Σε αντιδιαστολή με το 2017 όταν και πάλι ισχυρός χιονιάς είχε πλήξει την Αθήνα και όλες οι διακοπές αποκαταστάθηκαν το πρώτο 24ωρο, τώρα ο αποψιλωμένος από τεχνίτες και εναερίτες ΔΕΔΔΗΕ βούλιαξε στο χιόνι.
Ο κ. Σπίγγος ανέφερε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ διαθέτει πλήθος βαρέων και ερπυστριοφόρων οχημάτων τα οποία όμως κρατήθηκαν εκτός Αθηνών.