Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Ηλιόπουλος: H μαζική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο ενόχλησε

«H μαζική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο ενόχλησε. Ενόχλησε αυτους που διατείνονται ότι "ξεμπέρδεψαν" με το ΣΥΡΙΖΑ. Ας έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους: στην κοινωνική ανασφάλεια και στην οικονομική χρεοκοπία η απάντηση της Αριστεράς θα είναι ισχυρή- εντός και εκτός βουλής»

Το παραπάνω επισημαίνει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Ν. Ηλιόπουλος.

Η ανάρτηση του Ν. Ηλιόπουλου στο Facebook:

Η χθεσινή επιλογή της αστυνομίας να επιτεθεί βίαια στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι συμπτωματική. Όπως δεν είναι συμπτωματική η επιλογή, μέσα στη βουλή, του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να επιστρέψει στην παλιά-καλή ακροδεξιά ρητορική του "για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ". Η στοχοποίηση -έμπρακτη και ρητορική- της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκφράζει ταυτόχρονα την αλαζονεία αλλά και την βαθύτερη ανασφάλεια μιας κυβέρνησης που νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο.

Την ίδια στιγμή όμως δείχνει και κάτι ακόμα.

H μαζική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο ενόχλησε.

Ενόχλησε αυτους που διατείνονται ότι "ξεμπέρδεψαν" με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ας έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους:

στην κοινωνική ανασφάλεια και στην οικονομική χρεοκοπία η απάντηση της Αριστεράς θα είναι ισχυρή-

εντός και εκτός βουλής.

Ο νόμος για τις διαδηλώσεις, θα καταργηθεί στην πράξη. Στις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις που κυοφορεί η ανεύθυνη, αντιδημοκρατική και μεροληπτική υπέρ των λίγων πολιτική της κυβέρνησης.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις