Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.9°C17.3°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.2°C16.7°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C17.7°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.9°C12.9°C
2 BF 74%
Την παραίτηση Θεοχάρη ζητά η Κ. Νοτοπούλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Την παραίτηση Θεοχάρη ζητά η Κ. Νοτοπούλου

Την παραίτηση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη ζητά η Κατερίνα Νοτοπούλου και καλεί τον πρωθυπουργό να «αναλάβει την ευθύνη της ασυνεννοησίας στην κυβέρνησή του».

«Μετά τις πρωτοφανείς γκάφες του κ. Θεοχάρη αυτήν την τόσο κρίσιμη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, την υπονόμευση του ελληνικού τουρισμού με την κατηγοριοποίηση που ο ίδιος έκανε σε νησιά Α’, Β΄και Κατηγορίας, τις καθυστερήσεις με τα υγειονομικά πρωτόκολλα,  το διασυρμό της χώρας στα ξένα ΜΜΕ μετά τις συγκεχυμένες ανακοινώσεις για το άνοιγμα των συνόρων, Παρασκευή σε 29 χώρες και Σάββατο βράδυ σε όλους και χωρίς προϋποθέσεις και το διεθνές ρεζιλίκι, μετά τα αλλεπάλληλα λάθη που αποκτούν άλλες διαστάσεις εγείροντας πλέον έντονες αντιδράσεις από κράτη μέλη της ΕΕ, ο κ. Θεοχάρης οφείλει να παραιτηθεί» τονίζει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει την ευθύνη της ασυνεννοησίας στην κυβέρνησή του. Ο ελληνικός τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής» καταλήγει η Κ. Νοτοπούλου.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL