Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Οι Γιώργος Σταθάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Δημήτρης Κρεμαστινός και Θανάσης Καραθανασόπουλος βάζουν τον πήχη των επικείμενων εκλογών και κάνουν αποτίμηση των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Τι θα...

Οι Γιώργος Σταθάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Δημήτρης Κρεμαστινός και Θανάσης Καραθανασόπουλος βάζουν τον πήχη των επικείμενων εκλογών και κάνουν αποτίμηση των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Τι θα καθορίσει την ψήφο; Ανατροπή ή αυτοδυναμία; Η ρήξη στο ΠΑΣΟΚ και τι θα γίνει με τα μικρότερα κόμματα. Απόψε, με τον Γιάννη Δάρρα, ώρα 10.00 μ.μ. στην ΕΡΤ1.

Επανέρχεται στις οθόνες μας η Βίκυ Φλέσσα. Η εκπομπή “Στα Άκρα” παρουσιάζει απόψε, ώρα 9.30 μ.μ. στην ΕΡΤ2, τον ψυχίατρο Δημήτρη Καραγιάννη. Στο επίκεντρο της συνέντευξης βρίσκονται τα ερωτήματα: Αλλάζει ο άνθρωπος; Μπορούμε να αλλάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους; Τι μάς εμποδίζει στην αλλαγή; Μέχρι ποια ηλικία διαπλάθεται ο εγκέφαλός μας;

Έξι χρόνια μετράει η παρουσία της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Και θα συνεχίσει, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία της με τον σταθμό για ακόμη τρία. Προ ημερών ανανέωσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο Χρήστος Σιαμαντάς, από τους παραδοσιακούς εκδότες της μεταπολίτευσης, που εξέδωσε τρεις εφημερίδες: την “Ελευθεροτυπία”, τη “Μεσημβρινή” και την “Επικαιρότητα”. Γεννήθηκε στη Μακύνεια Ναυπακτίας, ήρθε στην Αθήνα και από το 1957 ασχολήθηκε με τις εκδόσεις βιβλίων ιδρύοντας τον εκδοτικό οίκο «Ελληνική Μορφωτική Εστία». Το 1975 μαζί με τον Κίτσο Τεγόπουλο εκδίδουν την «Ελευθεροτυπία», από την οποία αποχωρεί το 1978 μεταβιβάζοντας το μερίδιο του. Το 1980 αγοράζει τον τίτλο της «Μεσημβρινής», την εκδίδει σε συνεργασία με τον Τάκη Λαμπρία και το 1982 μεταβιβάζει το σύνολο των μετοχών του στον όμιλο Βαρδινογιάννη. Το 1988 ιδρύει και εκδίδει την «Επικαιρότητα» σε συνεργασία με τον Σπ. Καρατζαφέρη και τον Π. Κολιοπάνο. Το 1993 ανέλαβε πρόεδρος στη Χρηματιστηριακή Βορείου Ελλάδος, η οποία το 1995 εξαγοράστηκε από τον υιό του Βασίλη Σιαμαντά.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο