Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο ΑΝΤ1 επεκτείνει τη συνεργασία του με το Vice

  Τη συνεργασία του με το Vice επεκτείνει ο Όμιλος ΑΝΤ1 και εξαπλώνεται σε ακόμη 26 χώρες με στόχο τη διανομή του περιεχομένου του Vice σε νέες αγορές. Ο ΑΝΤ1 που σήμερα δραστηριοποιείται με το Vice...

 

Τη συνεργασία του με το Vice επεκτείνει ο Όμιλος ΑΝΤ1 και εξαπλώνεται σε ακόμη 26 χώρες με στόχο τη διανομή του περιεχομένου του Vice σε νέες αγορές. Ο ΑΝΤ1 που σήμερα δραστηριοποιείται με το Vice σε Ελλάδα, Ρουμανία και Σερβία, αναλαμβάνει την επέκταση σε όλη την ανατολική και κεντρική Ευρώπη και στα Βαλκάνια.

«Στρατηγικής σημασίας επέκταση» και «μέρος της αναπτυξιακής πολιτικής στο εξωτερικό» χαρακτήρισε τη συνεργασία ο Θ. Κυριακού, επικεφαλής του ANT1 Group.

Ο Όμιλος ΑΝΤ1 είναι μέτοχος του παγκόσμιου ομίλου Vice αρκετά χρόνια. Το 2014 ξεκίνησε η έναρξη της λειτουργίας του Vice Greece στην Ελλάδα. Το Vice είναι ένας αμερικανικός κολοσσός ΜΜΕ με ισχυρή επιρροή στους νέους παγκοσμίως. Ξεκίνησε το 1994 και πλέον δραστηριοποιείται σε πάνω από 35 χώρες, με πρόσβαση σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα στην τηλεόραση, την κινητή τηλεφωνία, τον κινηματογράφο και τα social media. Περιλαμβάνει ένα διεθνές δίκτυο ψηφιακών καναλιών και τηλεοπτική πλατφόρμα που ονομάζεται Viceland. Το καλωδιακό Viceland είναι προσβάσιμο σε 170 εκατομμύρια σπίτια, ενώ το 27% του κοινού του είναι ηλικίας 18-34 χρόνων.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις